Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Kötü sınıftaki medarımaişetyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak midein çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Bununla alay malay hordaki kriterlere malik olan yerlerde tek yangın çıkışı ya da yangın merdiveni ıztırari olarak olması akseptans edilir.

Örneğin, yangın merdiveni baplarının makul bir alaz dayanımı süresine iye olması veya yangın sırasında tütün intikalini engellemesi gibi standartlara muvafık olmaları gerekmektedir.

Ivedili çıkış kapıları strüktürsı bakımından kimi özelliklerle donatılır. Kapıların serlıca özellikleri aşağıdaki gibidir:

Yangın kapısı ivedili çıkış derunin kullanılacaksa o devran gerekli koşulları / standartları sağlayan yani yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Kötü sızdırmaz özelliğe iye olmaları çevresı ile yangın simultane insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Müstacel çıkış kapısı adı ile de aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşu denli binada bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Esrar geçişini Yangın Çıkış Kapısı engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil yetişmek, projenize reva boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı çıkarmak için İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Kasalar hem özel eşyaların saklanması hem bile birikimlerin korunması kucakin kullanılan eşyalardır. Her ne kadar medarımaişetlevleri…

Yangın sırasında güvenliğin esenlanması ve şayan şekilde tahliyenin gerçekleşmesi ciğerin kullanılan kapılara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri sebebiyle yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen baplar emniyetli şekilde binanın ayrılma edilmesine olanak tanır.

Yangın Bapsı Kilidi kapının tabiatıyla kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve esrarın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı pıtrakı sıkıcaya kapanmaktadır.

Yangına dayanıklı kapıların hayat kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap kapılar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu radde bedduaşap bapnın yok olması yürekin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını yaşamımızın önemli bir parçası haline gelmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Report this wiki page